Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Möt våra studenter och lärare

Gillar det nationalekonomiska sättet att tänka

Otilia Esping är 20 år och kommer från Lund. Nu studerar hon fjärde terminen på Ekonomprogrammet på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet och har valt nationalekonomi som inriktning.
Intervju med Otilia EspingNationalekonomistudent med fokus på klimat och miljö

29-årige Jens Ewald från Göteborg har en kandidat- och masterexamen i nationalekonomi från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Till hösten börjar han forskarutbildningen i samma ämne och vill fokusera på miljöfrågor.
Intervju med Jens Ewald
 

Undervisar Handelshögskolans studenter i statistik

Mattias Sundén uppskattar ämnet statistik då det innehåller matematik och snabbt kan användas på verkliga problem.
Intervju med Mattias SundénHjälper studenterna att knäcka koden

Katarina Nordblom är docent i nationalekonomi och skatteexpert. Hon disputerade 2000 och har sedan dess forskat och undervisat vid institutionen för nationalekonomi med statistik på Göteborgs universitet.
Intervju med Katarina NordblomForskaren som helst undervisar

Hans Bjurek disputerade i nationalekonomi på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet 1994 och blev sedan docent. Efter flera års forskning och en period som studierektor ägnar han sig nu åt det han gillar bäst - att undervisa.
Intervju med Hans Bjurek

Sidansvarig: Lars Magnusson|Sidan uppdaterades: 2019-10-16
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?