Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Ledig anställning: Postdoktor i miljöekonomi

Nyhet: 2019-05-29

Institutionen för nationalekonomi med statistik söker en postdoktor i miljöekonomi. Sista ansökningdag är 18 juni.

Enheten för miljöekonomi vid institutionen för nationalekonomi med statistik söker en postdoktor i miljöekonomi för en tvåårig anställning. Enheten för miljöekonomi är en spännande och dynamisk forskargrupp med ett stort antal forskningsprojekt kring miljö och naturresurser. Vår forskning fokuserar på design av styrmedel och miljövärdering. Vi har ett nära samarbete med beteende- och utvecklingsekonomi samt experimentell ekonomi.

I anställningen ingår främst forskning men även viss undervisning, handledning eller andra administrativa uppgifter kan ingå (max 20 %). Den sökande förväntas bedriva forskning inom miljöekonomi, med fokus på empirisk utvärdering av miljöstyrmedel inom jordbruk, biologisk mångfald och kemikaliehantering. Anställningen samfinansieras av två tvärvetenskapliga forskningsprogram vid Göteborgs universitet: BECC, som handlar om klimatförändringar, särskilt skogsbruk och markanvändning; och FRAM, Centrum för framtidens kemiska riskanalyser och styrning.

Mer information och länk till ansökan för tjänsten Postdoktor i miljöekonomi

AV:

Sidansvarig: Lars Magnusson|Sidan uppdaterades: 2012-10-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?