Ledig anställning: Doktorand till forskarutbildningen i nationalekonomi med inriktning mot hälsoekonomi

Nyhet: 2017-12-04

Institutionen för nationalekonomi med statistik ledigkungör en utbildningsplats i forskarutbildningen finansierad med doktorandtjänst. Doktoranden kommer att följa den allmänna studieplanen för forskarutbildningen i nationalekonomi och avhandlingsarbetet kommer att vara särskilt inriktad mot hälsoekonomi. Sista ansökningsdag är 8 februari 2018.

Mer information om tjänsten "Doktorand till forskarutbildningen i nationalekonomi med inriktning mot hälsoekonomi  och länk till ansökan"