Kommunikatör sökes

Nyhet: 2018-05-23

Institutionen för nationalekonomi med statistik är en samhällsengagerad och internationell institution med forskare och medarbetare från ett stort antal länder. Vi erbjuder utbildning inom nationalekonomi och statistik och bedriver forskning inom många områden, till exempel miljöekonomi, utvecklingsekonomi, beteendeekonomi och finansiell ekonomi. Institutionen har ca 120 medarbetare och vi finns i fina lokaler på Handelshögskolan centralt i Göteborg.

Institutionens verksamhetsstöd består idag av 19 medarbetare som ansvarar för personal-, ekonomi-, forsknings- och studie-administration, studievägledning, kommunikation och andra myndighetsuppgifter. Vi söker nu en kommunikatör som vill vara en del av vårt verksamhetsstöd och som med god service och hög kvalitet bidrar till förutsättningarna för våra medarbetare att bedriva framgångsrik forskning och utbildning.

Mer information om tjänsten Kommunikatör och länk till ansökan.